Cautare

1022 de rezultate pentru "cis automotive cable srl" (4.71 secunde)
In opinia liderului liberal, consilierii social-democrati ce formeaza majoritatea CJC au respins proiectul initiat de el fie pentru ca au dorit sa se razbune politic pe consilierii liberali minoritari care au votat impotriva atunci cand s-a supus la vot proiectul SRL-ului Consiliului Judetean destinat a executa lucrarile la dispensarele si caminele culturale din judet, fie din rea vointa, fie din dispret fata de cetatenii din Medgidia pentru care acea unitate spitaliceasca reprezinta un obiectiv de o necesitate vitala.
Power Marine SRL, cursa urmand a se desfasura in conformitate cu Legea Apelor 107/1996, astfel incat sa nu se produca efecte negative asupra lacului.
Sotia lui Mircea Geoana a obtinut, in 2007, suma de 100.000 de lei din dividendele de la firma Top Cont SRL, companie la care are o cota de participare de 80%.
Propunerea de cumparare a utilajului a fost facuta dupa ce firma EUFRAT SRL depusese deja o oferta de vânzare a buldozerului catre ROMSILVA.
Experienta Viorel Cristovici este consilier judetean la al doilea mandat si imbina aceasta activitate cu cea din cadrul SC Majestic Com SRL.
Primaria comunei Agigea incheia, in 2002, un contract de proiectare cu firma Irmaris Arhitectural SRL, in vederea realizarii unei piete agroalimentare. Contra sumei de 350 de milioane lei vechi (achitata in patru transe in perioada octombrie 2002-martie 2003), SC Irmaris Arhitectural SRL se obliga sa intocmeasca proiectul cu denumirea:
2009, "SC Agroterra SRL nu figureaza in evidentele Centrului Zonal Eforie ca abonat cu bransament sau racord la canalizare". Altfel spus, pensiunea ridicata pe numele SC Agroterra SRL foloseste pentru cele 20 de camere ale sale, bucatarie, dependinte etc apa pe care o fura de la RAJA, racordandu-se ilegal.
Liviu Glavan, cu sabia deasupra capului Raportul voturilor in consiliu s-a pastrat si in momentul in care a fost pusa in discutie demisia lui Liviu Glavan din fruntea societatii Pro Plant Prest Impex SRL, fosta directie de Protectie a Plantelor.
Masinile de transport public Bacriz vor disparea de pe traseele din Banie in cateva zile, mai exact din momentul in care Primaria Craiova va face dovada ca i-a comunicat firmei SC Fratii Bacriz SRL decizia. ... Acesta a precizat ca SC Fratii Bacriz SRL va ataca in instanta hotararea.
Cornel Panait este, impreuna cu fratele sau Delian, patronul Briaris Ind SRL, dealerul Iveco din regiunea Olteniei, dar si coactionar la Ralcorex SRL - dealerul Fiat in Craiova.
la Constanta, pentru vanzarea bunurilor mobile apartinand debitorului SC Convil SRL Constanta. ... , in municipiul resedinta de judet, licitatie ce va avea loc in vederea valorificarii bunurilor apartinand SC Xpress Promotion SRL Constanta.
De asemenea, profitul brut nerepartizat de la ATS SRL este de 4. ... Tot atunci, el a mentionat si profitul nerepartizat de la ATS SRL:
Ambele dosare penale vizeaza lucrari de imbunatatiri funciare efectuate pe raza judetului Dolj de aceeasi firma - SC MARCONF SRL Piatra-Olt. ... Lucrarile au fost contractate cu aceeasi firma - SC MARCONF SRL Piatra-Olt - care trebuia sa consolideze digurile si sa le ridice la o anumita inaltime.
Toata tensiunea de la nivelul conducerii ITM Constanta porneste insa de la doua controale efectuate la o terasa din Eforie, apartinand SC Mitu SRL. ... "Eu am declarat deja ca s-a facut referire, in contextul controalelor la terasa apartinand SC Mitu SRL, si la domnul Gigi Chiru.
Aceeasi nemultumire au avut-o si reprezentantii SC Asociatia Detectivilor Particulari SPADA Security Guard SRL Constanta, care au solicitat CNSC, prin contestatia nr. ... Nici Asociatia Detectivilor Particulari SPADA Security Guard SRL nu a avut mai mult noroc, in conditiile in care contestatia depusa a fost considerata tardiva (realizata cu intarziere).
Vasile Dan, administratorul SC Agrozoo Alexandrion SRL din Pietreni, si totodata sotul fostului primar din Deleni, pedelista Anica Dan (foto), a ajuns pe lista neagra a Agentiei de Plati si Interventii in Agricultura (APIA) Constanta.
Este vorba despre viceprimministrul si ministrul Administratiei si Internelor, Dan Nica (foto), care nu a reusit sa obtina fonduri europene de peste 4 miliarde de lei vechi pentru firma sa, SC Viticom SRL din Panciu, al carui proiect a fost declarat neeligibil.
Publicatia Bursa a relatat despre aceasta firma, Defense, Security and Intelligence CO - Desintco SRL, sugerand ca ar putea fi impilicata in diverse contracte militare si ca ar fi un conflict de interese, dat fiind ca presedintele Romaniei conduce si Consiliul Suprem de Aparare a Tarii (CSAT) .
In scurt timp a avut loc exportarea acestora, fiind utilizat drept intermediar si caraus SC Romagro Cereal SRL.
In atentia angajatilor DSVSA a mai intrat si SC Carpatina SRL, care de altfel a si fost sanctionata. Revenind la Five Distribution SRL, interesant este ca aici inspectorii DSV au "deranjat" afacerea familiei Merla.
google-analytics.com